dissabte, 4 d’octubre del 2014

MOTORADA PER LA INDEPENDÈNCIA 19 d'octubre del 2014

19 d’octubre de 2014

Concentració multitudinària de motos al Circuit de Barcelona-Catalunya i manifestació a Barcelona en favor de la llibertat de Catalunya


Omplim el circuit


Si tens moto, scooter o ciclomotor, vine a la concentració per demanar un estat propi que des del Circuit rodarà fins al centre de Barcelona.

I manifestem-nos a Barcelona

Arribant a Plaça d’Espanya des del Circuit, pujant fins al Palau Nacional i omplint tota la zona fins al Passeig Maria Cristina i rodalies.


MOTORADA PER LA INDEPENDÈNCIA

1. La Motorada

Quan: 19 d’octubre del 2014
On: Circuit de Barcelona – Catalunya i, seguidament, manifestació a Barcelona.
Organització: Comissió Motorada per la Independència.
Coordinació: Assemblea Nacional Catalana i entitats adherides.

Objectius

Visibilitzar en l’àmbit nacional i internacional el suport del món de la motocicleta a la independència de Catalunya amb un acte multitudinari i històric que concentri al Circuit de Barcelona-Catalunya més de 10.000 motociclistes per em prendre el camí, plegats, cap a la capital de Catalunya.

Missió

Mobilitzar el parc motociclista de Catalunya, especialment el de Barcelona –capital del món amb més motocicletes per habitant–, així com de la resta de l’Estat i d’Europa, mitjançant l’estructura territorial de l’ANC.
Organitzar una concentració no competitiva i festiva amb el suport institucional necessari en la qual s’adhereixin entitats culturals i socials del país.
Donar un cop d’efecte mediàtic omplint el Circuit de Barcelona-Catalunya de motos i estelades en un clam unitari, pacífic i festiu i, seguidament, anar a manifestar-se a Barcelona.

2. Convocatòria

La convocatòria està oberta a tothom que es vulgui adherir a la Motorada per la Independència amb el seu ciclomotor, moto o escúter el dia 19 d’octubre a partir de les 8 del matí i fins les 10.30 hores al Circuit de Barcelona-Catalunya.

3. Participació

Tothom podrà arribar a la instal·lació pel seu compte de manera individual, lliure i gratuïta.

3.1. Horari de concentració: a partir de les 8 h i fins a les 10.30 h del 19 d’octubre.

4. Acte institucional

Al Circuit de Barcelona-Catalunya es farà l’acte institucional amb la participació dels representants institucionals pertinents.

Els parlaments es duran a terme d’11 a 11.20 i es faran en aquest ordre:

- Representant del món de la moto a Catalunya i campió mundial de trial, Jordi Tarrés.

- Representant de l’esport català, Ivan Tibau.

- Representant de l’Ajuntament de Barcelona.

- Representant de la Generalitat de Catalunya.

- Presidenta de la l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell.

5. Recorregut a Barcelona

El dia 19 d’octubre a les 11.20 hores una única columna emprendrà el camí cap a Barcelona. L’entrada a la capital serà per l’avinguda Meridiana, on hi haurà un punt de recollida dels participants amb vehicles de poca cilindrada que vulguin adherir-se a la columna ( i que estaran concentrats al Fòrum). A continuació, es circularà pel carrer d’Aragó, s’agafarà el carrer Tarragona, s’arribarà a plaça d’Espanya, es pujarà fins al Palau Nacional i s’omplirà tota la zona fins al passeig Maria Cristina i rodalia. Un cop allí, els participants es dispersaran progressivament per acabar l’acte.

6. Reglament

La concentració té un caràcter no competitiu, festiu i responsable. La circulació del Circuit a Barcelona es farà seguint els Mossos d’Esquadra a una velocitat prevista de 60 Km/h fins arribar a Barcelona, on se circularà a un màxim de 50 Km/h i on en tot moment s’hauran de complir les normatives de circulació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada